Επίσκεψη στο Ταχυδρομείο και στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Δεκεμβρίου 18, 2015

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στα πλαίσια του προγράμματος etwinning με θέμα «Bridging Mediterranean civilizations using technology», οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ και Ε΄ τάξης, αφού κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες στις οποίες έγραψαν ευχές και σιατιστινά έθιμα του δωδεκαημέρου, επισκέφτηκαν το Ταχυδρομείο Σιάτιστας για να τις στείλουν στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καλού Χωριού Κύπρου με το οποίο συνεργάζονται.
Στο ταχυδρομείο τα παιδιά έβαλαν τις κάρτες σε ένα μεγάλο φάκελο και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι ο φάκελος να φτάσει στον προορισμό του. Φεύγοντας, βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία έξω από το ταχυδρομείο.
Μετά την αποχώρηση των παιδιών από το ταχυδρομείο, ο δήμαρχος Σιάτιστας κ. Δ. Λαμπρόπουλος τους προσκάλεσε να επισκεφτούν το Δημαρχείο της πόλης. Η φιλοξενία του δημάρχου, της αντιδημάρχου και όλων των υπαλλήλων του δήμου ήταν εγκάρδια. Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε με τα παιδιά στο γραφείο του και αμέσως μετά πέρασαν στην αίθουσα των δημοτικών συμβουλίων, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες κάθισαν στις θέσεις των συμβούλων και μίλησαν για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Στο τέλος, ο δήμαρχος κέρασε στα παιδιά γλυκά και εκείνα αφού ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία αποχώρησαν ενθουσιασμένα

 

 

‘’Τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό Σχολείο’’.Επικοινωνία μέσω skype