‘’Τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό Σχολείο’’.

Δεκεμβρίου 08, 2015

IMG_0431                                                                                                                                                                       Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική – εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: ‘’Τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό Σχολείο’’.
Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επιμορφωτικών συναντήσεων οι εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων της 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας ΠΕ Κοζάνης συμμετείχαν στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τραμπάντζειου Γυμνασίου Σιάτιστας με εισηγητές τους κάτωθι:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, με θέμα: ‘’Χρειάζονται τα Θρησκευτικά στο Σχολείο;’’
Γκέκας Θωμάς, Θεολόγος, με θέμα:’’7 βασικοί λόγοι υπέρ του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία’’.
Δρ. Δάρδας Αναστάσιος, Θεολόγος τέως Περ. Δ/ντής Π. και Δ. Εκπ/σης Δυτ. Μακ. Με θέμα: ‘’Τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό Σχολείο’’.
Κώντσιογλου Χριστόφορος, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Θεολόγος και Δάσκαλος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας, με θέμα: ’’ Η Διδασκαλία των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολείο’’.
Msc. Πλωμαρίτης Δημήτριος, Σχ. Σύμβουλος, με θέμα:’’ Πρόταση για τα Θρησκευτικά στο Δημοτικό’’.

Bridging mediterranean civilizations using technologyΕπίσκεψη στο Ταχυδρομείο και στο Δημαρχείο της πόλης μας.